Inloggen

3 september’18-op uitkijk naar jou


Welkom in de Zonneklas.

Elke kleuter, ouder, klaspop en juf kijkt uit naar het nieuwe schooljaar. Elk doet dat op zijn manier: verlangend, afwachtend, nieuwsgierig, angstig, … We gaan samen uitkijken binnen een nieuwe of vertrouwde omgeving met bekende, minder bekende en nieuwe mensen rond ons heen.

Zo hebben we de eerste twee weken de verschillende hoeken van de klas verkend. We keken welke materialen hier aanwezig zijn, met hoeveel we er mogen spelen en welke regels er gelden. We kozen ons symbool .

We zitten met 22 kleuters in de klas waarvan er 11 kabouters ( 4- jarigen) en 11 reuzen ( 5- jarigen).

GOED OM TE WETEN:

– de kleuters mogen een doosje papieren zakdoekjes en ook natte doekjes meebrengen.

– vrijdag 21 sept.: sponersloop.

– dinsdag 25 sept.: infoavond ouders om 20 uur.

– ons volgend thema zal gaan over vriendschap.