Inloggen

26 maart ’18 Thema Pasen in de Zonneklas

Ook deze week gingen we verder met het thema Pasen. 

De paashaas bracht ons een lijstje met allerlei opdrachtjes die we moesten uitvoeren. Als de kinderen al de opdrachtjes konden afmaken, zou er vrijdag een verrassing op ze wachten in de klas. De kinderen maakten hun paasmandjes en leerden een versje. In de turnzaal deden we paashaasspelletjes en er werd hard gewerkt aan de contractwerkjes. Ook speelden we nog een gezelschapsspelletje rond Pasen. 

Op donderdag werd Preston 6 jaar, dit moest natuurlijk gevierd worden. Preston kreeg een mooie kroon en trakteerde ons op een lekkere taart. Nogmaals een hele dikke proficiat Preston! 

Vrijdag volgde de verrassing, de paashaas was langsgeweest! De paasmandjes waren gevuld en de kinderen mochten in de klas op zoek naar grote en kleine chocolade eitjes. Deze eitjes hebben we daarna ook lekker opgegeten. 

De Zonneklas wenst jullie allemaal een zalig Pasen en een deugddoende vakantie toe. 

Meer foto's kunnen jullie in het foto album vinden. 

Zonnige groetjes, 

Juf Lize (interimaris juf Veerle)