Inloggen

Carnaval

Met al die vervelende beestjes in onze klas hadden we dit jaar de verkleedkleren, pruiken en hoeden maar netjes op zolder gelaten, maar desondanks hebben we toch genoten van de fijne sfeer van carnaval. De gekke haren-, schoenen-, en hoedendagen waren een groot succes. Elke morgen werd er geshowd en de kleuters vonden dat heel plezant.Dinsdagvoormiddag hebben we klasdoorbrekend gewerkt. Alle kleuters werden in 4 gemengde groepen verdeeld en ze schoven ieder uur door naar een volgende activiteit. Juf Nelissa vertelde een muzikaal verhaal en daar mochten ze met muziekinstrumenten spelen, bij juf Sandra werd er gedanst en zij speelde tictac. Bij Marjorie (de mevrouw die iedere week franse les komt geven bij de 4- en 5 jarige kleuters) ) mochten ze winkeltje spelen en een gezelschapsspel en bij juf Monique oefenden ze hun motoriek met schrijfdans. Vrijdagnamiddag vierden we samen carnavalfeest. Iedereen was verkleed, er werd gedanst en plezier gemaakt en iedereen genoot van de lekkere chips en fruitsap. Klik op de eerste foto om meer sfeerbeelden te bekijken in het fotoalbum.