Inloggen

Levensloop

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               Wij zamelden met de vlinderklas heel veel centjes in voor levensloop, dus moesten we tijdens de sponsorloop ook heel veel rondjes lopen. Om alles een beetje visueel te maken en om de kleuters te motiveren maakten we samen in de klas een "loopspin". Voor ieder rondje dat ze liepen of wandelden kregen ze een stempel op hun stempelkaart en voor iedere stempel mochten ze een bolletje uitdoen op de loopspin. 240 rondjes, een onmogelijke opdracht dachten we, maar dankzij de hulp van ouders en grootouders zijn we er zeker in geslaagd. We liepen er zelfs veel meer. Bedankt aan alle mama's, papa's, oma's, opa's…voor de steun en aanmoediging tijdens de loop en voor de centjes die jullie sponsorden voor levensloop. 5434,69 euro, dat was het mooie bedrag dat we inzamelden met onze school.