Kerstmis

De kersttijd was een gezellige tijd in onze klas. We versierden samen de kerstboom en iedere dag begon met het adventsritueel. We kleefden een sterretje aan de donkere sterrenhemel en zongen het liedje " lieve ster kom er maar bij…" De kleuters deden hun best om in deze adventstijd een " lichtje " te zijn voor anderen. We knutselden en leerden onze nieuwjaarsbrief en de kleuters vonden het fijn om iedere dag te luisteren naar een stukje van het vervolgverhaal over Mieke en Wouter. De vlinders van onze klas kregen contractwerk in hun schuifje en werden aangemoedigd om zelfstandig hun opdrachten af te werken. Vrijdag 22 dec vierden we kerstfeest. De juf vertelde het kerstverhaal, we dronken chocomelk, aten lekkere cake en koekjes en speelden dobbel-en rijmspelletjes om de pakjes te verdelen. Namiddag keken we samen met de leerlingen van juf Wendy naar een kerstfilmpje. Het was een fijne afsluiting van de eerste trimester en iedereen keek uit naar de komende feesten en 2 heerlijke weken kerstvakantie. Bedankt aan alle mama's die zorgden voor de lekkere cake, wafels en koekjes.

Goed om te weten: Maandag 8 januari 2018 gaan we het nieuwe jaar goed inzetten met een nieuwjaarsreceptie

                               Maandag 15 januari 2018 gaan we "rollebollen" in Genk. Verdere info volgt nog.