Inloggen

levensloop

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                     Omdat wij samen heel veel geld hadden ingezameld voor levensloop, moesten we met de vlinderklas 337 rondjes lopen tijdens de sponsorloop. Om alles een beetje visueel te maken en de kleuters te motiveren om nog een rondje te lopen maakten we samen in de klas een "looprups". Voor ieder rondje dat ze liepen of wandelden kregen ze een stempel op hun stempelkaart en voor iedere stempel mochten ze een bolletje uitdoen op de looprups. 337 rondjes, een onmogelijke opdracht dachten we, maar dankzij de hulp van ouders en grootouders zijn we er zeker in geslaagd om al die rondjes te lopen. Bedankt aan alle mama's, papa's, oma's, opa's…voor de steun en aanmoediging tijdens de loop en voor de centjes die jullie sponsorden voor levensloop.