Inloggen

Moederdag

IMG_0945 (Small)IMG_0912 (Small)IMG_0940 (Small)IMG_0932 (Small)                                                                                                                                                                                                                                              Zondag 10 mei vieren we moederdag. Wij wilden onze mama's eens extra verwennen en daarom werden ze vrijdagnamiddag uitgenodigd in onze school. De voorbij week oefenden we in de klas de activiteiten voor deze namiddag. De mama's mochten zich laten schminken, hun handen werden verzorgd bij de manicure, ze konden genieten van een voetbad en voetmassage, er was een spelletjestafel, een tafel om juwelen te maken en bij Dries mochten de mama's samen met hun kleuter bewegingsspelletjes doen.Tijdens de speeltijd konden ze genieten van een glaasje bubbels of fruitsap en was er tijd om even bij te praten met elkaar. Na de speeltijd wisselden we nog eens van activiteit en dansten we voor en met onze mama's. Op het einde van de dag ging iedereen ontspannen en (mooi) geschminkt naar huis. Het was een geslaagde namiddag. Mama's en kleuters hebben genoten van de qualitytime samen. Als je op de eerste foto klikt kan je de foto's in het fotoalbum bekijken.

Een fijne moederdag!