27 april ’18 – knap ‘ik kan het zelf’

Ook al zijn we nog klein, we kunnen toch al heel veel. Deze week oefenden we op het aan en dicht doen van onze jas en verschillende sluitingen.  We maakten een sluitingenbak in onze klas, waar we konden oefenen op het openen en sluiten van verschillende sluitingen, we konden hier experimenteren met ritsen, drukknopen enz… Ook speelden we met de ontdekdoos knopen, waarbij de kls  konden experimenteren en dingen ontdekken met knopen, sorteren op kleur en op groote enz.. Ze leerden verschillende soorten knopen dicht doen.  Al de kleuters kregen ook een dikke duimenkaart mee naar huis waarop stond wat zij al goed konden. deze leuke week sloten we af met onze schoolreis naar 'Alles kids' in Kessenich, waar we lekker geravot hebben in de leuke speeltuin, waar we gesmuld hebben van frietjes en een frikandel en we ook nog een lekker ijsje kregen. Het werd een super leuke dag.