Inloggen

10 september ’18 – Thema de baby

Beste ouders,

De kleuters genieten erg van het spelen in de poppenhoek, alle baby's werden verzorgd, kregen eten of werd rondgereden in de buggy. Tijd om hier dieper op in te gaan. We deden thema de baby!

De poppenhoek werd een babykamer en er kwamen baby'tjes op bezoek. Zo leerden ze hoe een baby'tje gewassen moest worden en hoe je de warmte van het water controleert. We zagen dat het broertje van Hailey heel graag groentepap at, dus gingen we de dag erna zelf aan de slag. We maakten zelf fruitpap a.d.h.v. een stappenplan en mochten uiteraard ook proeven. We leerden een liedje aan, experimenteerden met verf en babyflesjes en mochten onze eigen baby'tjes (poppen) die zelf al een naam hadden gekregen in bad te doen. 

Het was een hele fijne en zorgzame week! 🙂

Lieve groetjes,
Juf Nelissa