Inloggen

7 juni ’19 – Vaderdag

De afgelopen 2 weken stonden onze papa's en Peter centraal in onze klas. We hebben ons dan ook voorbereid op hun feest, nl. Vaderdag!

We vertelden bij de meegebrachte foto's, we hebben de werkkoffer en werkbank van papa uitgebreid ontdekt en verkent, we leerden ons scheren, maakten met scheerschuim en verf een mooie afdruk, we hebben onze papa's en Peter leren tekenen, we leerden een nieuw versje, leerden timmeren met hamertje tik en nog veel meer. Ook de begrippen groot en klein kwamen terug aanbod. Op woensdag kwam de fotograaf een leuke klasfoto maken. 

In het geheim hebben we ook geknutseld aan een cadautjes en versje voor onze papa's en Peter. 

Er kwamen ook enkele papa's op bezoek. Zo kwam de papa van Seppe spelletjes spelen, de papa van Lars kwam een mooi verhaaltje vertellen en de papa van Daan kwam zijn traktor laten poetsen. Als beloning voor ons poetswerk mochten we ook een ritje maken met de traktor. Wat was dat een avontuur! Bedankt lieve papa's!

Aan alle papa's nog een hele fijne Vaderdag!

Lieve groetjes,

Juf Belinda, juf Stefanie en Jules

Goed om te weten:

  • De mama en papa van Viktor zijn zaterdag 8 juni getrouwd! Een dikke proficiat van juf Belinda, Juf Stefanie en al de vriendjes van de knuffelklas!
  • Jullie krijgen nog een uitnodiging voor de oudercontacten. Deze vinden plaats op maandag 17 juni en donderdag 20 juni 2019
  • De laatste schooldag, vrijdag 28 juni, is een halve schooldag. Jullie kleuter hoeft geen boekentas mee te brengen. We gaan nog een laatste keer een leuk feestje bouwen en de juffen voorzien een hapje en drankje.