Inloggen

16 november ’18 – Feest voor oma en opa

 

De voorbije 2 weken stonden onze grootouders centraal in ons klasje! We wilden hen dan ook bedanken voor alles wat zij voor ons doen met een heel groot feest! Onze klas werd omgetoverd tot een feestklas met zelfgemaakte vlagjes, slingers, ballonnen en hartjes. We hadden zelfs een podium waarop we konden dansen. Om het feest goed voor te bereiden knutselden we een mooie kroon en leerden we een versje en dansje. Er kwamen deze feestweken ook een aantal grootouders op bezoek. Bedankt lieve grootouders! We maakten ook zelf speeldeeg waarmee we de mooiste taartjes maakten. Want bij een feest hoort zeker ook een taart. Op woensdag 14 november was het dan zo ver! Met ons mooiste feestkleren aan vertrokken we naar de feestzaal. Sommige vriendjes waren heel erg onder indruk van al die grootouders. We hebben er van genoten! Het werd een heel groot feest! 

Waar is dat feestje? In de knuffelklas is dat feestje!

Goed om te weten:

  • De foto's van het grootouderfeest kunnen jullie bekijken in het fotoalbum
  • Woensdag 21 november is er pedagogische studiedag. Geen school voor de kleuters.
  • We krijgen op woensdag, donderdag en vrijdag in de voormiddag hulp van juf Lilly, onze kinderverzorgster.
  • Jullie mogen een leeg kaasdoosje meebrengen. ( We gaan er met Kerstmis iets mee knutselen)
  • Zijn er misschien thuis kartonnenboekjes die niet meer gebruikt worden? Altijd welkom voor in onze boekendoos.
  • Vrijdag 30 november brengt de Sint en zijn Pieten een bezoekje aan onze school.

Fijn weekend! 

Juf Belinda, juf Lily en Jules