Inloggen

8 juni ’18 – Mijn papa is mijn nummer 1!

De afgelopen weken was het feest voor alle papa’s in onze klas want het is bijna vaderdag! Iedereen vertelden over zijn geweldige papa. Ze konden goed werken, auto's wassen, voetballen en waren ook heel erg sterk! In de klas deden we hier dan ook verschillende dingen rond. Zo gingen we zelf naar het voetbalplein om te voetballen en keken we of we even sterk als onze papa waren. Ook kwamen er een paar papa's op bezoek. De papa van Eleonora kon goed auto's wassen, we mochten hem hierbij helpen. De papa van Daan heeft een grote tracktor thuis, waar we allemaal in mochten zitten. Dat vonden we geweldig! Maar ook deze was heel vuil van het werken op het veld, we poetsen de grote tracktor dan ook met veel plezier.

                                

 

Onze papa's zien er natuurlijk ook allemaal verschillend uit. De één heeft een baard en snor, de ander heeft gel in zijn haar. Natuurlijk eens tijd om dit zelf te ervaren. Papa scheert zijn baard maar hoe hij dit precies deed wisten we nog niet, tijd om dit zelf uit te proberen! Met scheerschuim op onze wangen gingen we aan de slag. Op de foto's van onze papa's zagen we dat er sommige papa's ook gel in hun haar hadden. Dit moesten we natuurlijk ook eens uitproberen. We maakten de mooiste kuifjes bij elkaar. 

Het waren geweldige weken waaruit gebleken is hoe geweldig onze papa's zijn! We wensen hun dan ook allemaal een leuke vaderdag!

Groetjes,

Juf Belinda en juf Ellen