Inloggen

11 mei 2018 – Leve mama!

Onze mama's zijn lief, mooi, leuk, grappig,….. en we houden heel veel van hun. Daarom is het tijd om 2 weken rond 'mijn mama' te werken. Iedereen bracht een mooie foto mee van hun mama en vertelde hier over in de klas. Sommige mama's hadden blond haar, andere bruin, ook droegen ze mooie juwelen en hadden ze schmink op. Hier wouden we natuurlijk wat meer over weten. We toverden ons om tot echte mama's. We droegen jurken en hakken en mochten ons ook schminken. Mama's hebben vaak nagellak op, we lakte onze nagels dan ook. Dat was niet zo makkelijk, maar het resultaat mocht er zeker wezen! Tijdens deze weken zijn we ook druk bezig geweest met het maken van een cadeautje voor onze mama! Maar nog niet piepen mama, dit mogen jullie pas zondag openmaken! 

Alvast een fijne moederdag! 

Lieve groetjes,

Juf Belinda en juf Ellen