Inloggen

12 februari ’18 – Carnaval in de knuffelklas

Wie denkt aan Carnaval denkt aan lekker gek doen, en dat deden we de voorbije weken ook in de knuffelklas! Gekke hoeden, verkleedkleren, brillen,… gekker konden we het niet bedenken! Op een dag had de juf een rode neus, een grote strik en een gekke hoed opgezet. Wat zag ze er grappig uit! Ze was een echte clown geworden. Daarna was het onze beurt, we verkleeden ons als clown en de andere kleuters mochten raden wie het clowntje was. We hadden ook puzzels en spelletjes over grappige clowntjes! Bij Carnaval hoort natuurlijk ook leuke muziek. We ontdekten leuke carnavalsliedjes en maakten ook zelf mooie muziek. Dan was het tijd om onze eigen muziekinstrumenten te maken. Iedereen had mooie schudbusjes en zo vormden we een echt orkest!

 

 

 

 

 

 

Als afsluiter van dit thema hielden we een groot carnavalsfeest. De carnavalsmuziek klonk doorheen heel de school, iedereen kwam verkleed. We dansten en zongen met z'n allen! De juf vertelde een verhaal over een carnavalstoet waar iedereen snoep mocht rapen. Wij kregen die dag dan ook lekkere chips! Dat smulden we lekker op samen met een drankbusje. Het was een super leuke dag. Nu kunnen we genieten van een weekje vakantie! 

  

Klik zeker op de foto's in dit bericht voor meer foto's van ons carnavalsfeest!

Lieve groetjes,

Juf Ellen