Inloggen

26 januari ’18 – Brr, het is koud!

We  zitten midden in de winter en dat hebben we de afgelopen weken gevoeld. Brr, wat was het koud! Op een dag kwam Jules met zijn jas, sjaal, muts en handschoenen naar de klas. Deze moesten toch in onze sjalen- en mutsenbak? Maar Jules wist er een leuk spelletje mee! De voorbeie weken deden we nog tal van leuke dingen: sneeuwmannen maken met klei, sneeuwmannen aankleden, onze mutsen en sjaals zelf leren aandoen,…

We waren druk aan het spelen en wat zagen we daar plots uit het raam? Het sneeuwde! Iedereen keek naar buiten! We besproken wat we allemaal in de sneeuw konden doen: sneeuwmannen maken, sneeuwengel maken, sleeën,… Jammer genoeg smolt de sneeuw snel en konden we al deze leuke dingen niet doen. We had hele leuke weken. Volgende week starten we met het thema 'carnaval'.

    

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Klik op de foto's om het hele fotoalbum van dit thema te bekijken.

Fijn weekend!

Lieve groetjes,

Juf Ellen