Inloggen

10 december ’17 – Sint en Piet

Toen we maandag in de klas aankwamen had Jules iets geks op zijn hoofd. Was het een hoed? Wel een heel speciale hoed, het was de mijter van Sinterklaas! Natuurlijk draagt Sinterklaas niet enkel een mijter. We bekeken alle kleren van Sinterklaas en zwarte piet en mochten hier mee spelen. Sinterklaas en zwarte piet doen natuurlijk heel erg veel. Dit hebben we allemaal ontdekt. We klommen op een echt pietenparcours en pakten cadeautjes in. De juf had puzzels van sinterklaas meegenomen en ook mochten we de mijter van de Sint mooi versieren. Wat was het fijn om Sint en piet te zijn. We maakten dan ook zelf een mooie pietenmuts. 

        

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Natuurlijk brengt de Sint ook cadeautjes bij alle kinderen. Hopelijk dus ook in de knuffelklas! Iedereen bracht lekkere dingen mee om op ons bord te leggen. Suikers, wortelen, eten en drinken voor Sint en piet,… Toen we na het weekend terug in de klas kwamen, lagen er veel mooie cadeautjes en koekjes voor ons! Wat was dat leuk! We aten lekkere koekjes en mochten met het nieuwe speelgoed spelen! Daarvoor wouden we Sinterklaas en zwarte piet graag bedanken. Op 5 december kwam hij dan ook naar onze school. Wat spannend! We zongen en dansten voor de Sint en zijn pieten en kregen een lekkere zak snoep! Aan het eind van de week gingen Sinterklaas en zijn pieten terug naar Spanje. Dag Sinterklaas tot volgend jaar! 

                    

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ps:Vergeet zeker niet bij elk blogbericht op de foto's te klikken,zo zien jullie er nog veel meer!

Lieve groetjes,

Juf Ellen