Inloggen

Thema zomer in de Knuffelklas

De laatste weken van een geweldig schooljaar zitten erop… op naar het volgende! Maar eerst genieten we natuurlijk nog van een leuke vakantie met hopelijk ook mooi weer! Het zonnetje liet ons de laatste weken niet in de steek, dit kwam goed van pas bij ons thema in de klas: Zomer. Eerst en vooral zochten we natuurlijk veel verfrissing op: met water spelen, ijsjes eten,… Ook ontdekten we de verschillende zomerse kleding, bouwden we zandkastelen en leerden we dat zonnecrème heel belangrijk is! 

   

Volgend schooljaar starten een paar kleuters in de Julesklas, ze namen hier woensdag al eens een kijkje. Juf Linda en juf Ilaria ontvingen hun met open armen. Ze zongen er liedjes, luisterden naar een verhaal en speelden er met veel nieuw speelgoed. Het was een super leuke dag!

       

De laatste dag in de knuffelklas moest dan ook een groot feest worden! We dansden, zongen, speelden en aten lekkere cake! Wat hadden onze mama's dat lekker gebakken! Het was een geweldige dag en met een dikke knuffel van iedereen starten we de vakantie!

        

We willen alle kleuters en ouders bedanken voor het geweldige schooljaar! We gaan onze lieve kleuters van de knuffelklas heel erg missen! 

Geniet van jullie vakantie!

Lieve groetjes,

Juf Belinda, juf Lize en juf Ellen