Inloggen

24 mei ’17 – De boerderij in de knuffelklas

De afgelopen weken werden de kleuters van de knuffelklas omgetoverd tot echte boeren en boerinnen. We haalden de boerderij naar de klas en zochten hem natuurlijk ook op. Er kwam een hond op bezoek, als echte waker op de boerderij mocht hij zeker niet ontbreken. Zit, lig, een pootje,.. de kleuters konden hem vanalles laten doen en gaven hem als belonging een lekker snoepje. Ook zijn we op bezoek geweest bij de paarden, wat hadden ze honger. Gelukkig hadden wij lekker eten bij! Op de boerderij moeten natuurlijk ook veel dingen gedaan worden zoals: koeien melken. Dit mochten wij ook eens uitproberen! Natuurlijk proefden we deze melk ook! Wat was dat lekker!

          

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Er was ook nog groot bezoek in onze klas! Juf Belinda kwam langs! Het gaat heel goed met haar en we zagen al een mooi rond buikje! Alle kleuters waren natuurlijk heel blij met haar komst en daarom hadden we een mooi cadeautje voor haar gemaakt! Ze speelde nog een leuk spelletje met heel de klas! Hopelijk komt juf Belinda snel nog eens langs in onze klas!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

We sloten onze week af met de fietsdag. Iedereen had zijn fiets of step mee naar school. We mochten fietsen over heel de speelplaats. De juffen hadden kleine opdrachtjes bedacht rond de boerderij. Slalom tussen de dieren, fiets naar het paard,… Het werd een hele leuke voormiddag die we afsloten met een gezellige picknick. 

 

 

 

 

Geniet nog van jullie verlengd weekend en van het zonnetje!

Groetjes juf Ellen