Inloggen

28 april ’17 – Lente in de knuffelklas

Bloemen die bloeien, vogeltjes die fluiten, het zonnetje dat weer tevoorschijn komt,… de lente is weer in het land. Dit ontdekten we de voorbijgaande weken in de knuffelklas. We trokken dan ook naar het bos om naar deze mooie veranderingen te gaan kijken. Natuurlijk haalden we de lente ook naar de knuffelklas! De kleuters leerden zaaien en alles wat plantjes nodig hebben om te kunnen groeien. Ook vonden we een gebroken eitje. Was het een kippenei? Nee, het ei was veel te klein. Het was een ei van een vogel dat uit het nest was gevallen. Dit bestudeerde we natuurlijk heel goed! Volgende week gaan werken we rond het thema "Moederdag".

    

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Niet te vergeten:

– Dinsdag 2 mei gaan we op sportdag. Trek dus zeker je sportkleren en sportschoenen aan!

Geniet van het zonnetje en het verlengd weekend.

Groetjes,

Juf Ellen