Inloggen

Sfeerbeelden uit 5a

We volgden workshops rond techniek in de Provinciale School in Munsterbilzen. Daar leerden we vanalles over tandwielen en mochten we dit uittesten op verschillende gocarts. Ook probeerden we een zo lang mogelijke kettingreactie te maken met allerlei materialen. Een super leuke en leerrijke dag!

Een klasfoto van tijdens de musical.

Als het mooi weer is, doen we het kwartierlezen buiten. Lekker in het zonnetje! 

 

 

We hielden een echte kunstbeurs in de klas! De kinderen gingen aan de slag rond een kunstenaar. Daarover maakten ze een hele presentatie en een kunstwerk in zijn stijl. Een groot succes voor alle groepjes!

Koekjes bakken! Zelf de ingrediënten uitzoeken en afwegen, het deeg maken, de koekjes maken, versieren en natuurlijk opeten! Mmm…

We maakten een autootje dat zelf kan rijden door gebruik te maken van magneten. Om af te sluiten hielden we een race. Spanning verzekerd!