16 mei 2019 : spreekbeurten : Zander en Evelien

De dag nadat Racing Genk landskampioen werd, gaf Zander een spreekbeurt over voetbal. Voetbal een feest !  Zander vertelde over het ontstaan van het voetbal , het speelveld, de spelregels, de uitrusting enz…. . Kortom alles wat je nodig hebt om een kampioen te worden zoals Messi of Ronaldo. Maar natuurlijk zal het voor de meeste van ons louter voor het plezier zijn. En of het spelletje leuk kan zijn !!! Vraag het maar eens aan een supporter van KRC Genk . Mooie  en leerrijke spreekbeurt , Zander.

Evelien had het over het mooie Egypte. Natuurlijk vertelde ze ons ook alles over de Nijl, de woestijn , de piramides en de mooie bouwwerken, de goden , de farao enz. Haar grote droom is dan ook om eens naar Egypte op vakantie te gaan. Mooie spreekbeurt , Evelien. We hopen allemaal dat je droom ooit uit zal komen !