2 mei ’19 – Spreekbeurten in 4A

Vandaag kwam de hond van Ciel op bezoek. Deze hond is een adoptiehond afkomstig uit Roemenië. Hij was heel erg blij met zoveel enthousiaste kinderen. Ook liet Ciel zien hoe goed uit al luisterde. In de klas vertelde Ciel ons wat meer algemene weetjes over de hond. 

Kobe vertelde ons wat meer over de wereldoorlog. Aan de hand van een powerpoint vertelde hij meer over het ontstaan, de landen en het leven tijdens de oorlog. Hij had zelfs een interview met zijn bomma over de oorlog. 

Lio vertelde over haar hobby atletiek. Dit doet ze bij Atla, de atletiekclub van Lanaken. Ook had ze een heleboel foto's en filmpjes van haar eigen wedstrijden. Op het einde kregen we zelfs een echte toets!

Ook vandaag zijn we weer heel wat meer te weten gekomen over verschillende onderwerpen. Knap werk!