26 april 2018 : eerste spreekbeurten in 4B.

Vandaag gaven Iikka en Arthur de aftrap van de spreekbeurten in 4B. En het waren twee prachtige spreekbeurten.

Iikka vertelde ons alles over zijn lievelingssport snowboarden. De technieken : rutchen, backside en frontside. Hij had het ook over de verschillende trics en pistes. Ook moet je de nodige bescherming hebben. Tenslotte liet hij ook een mooi filmpje zien,  waar hij aan het snowboarden is . Bij het onstaan van het snowboarden noemden ze de snowboarders snurfers !!! Waren dat smurfen op een plank !!! Mooie spreekbeurt , Iikka. We kregen allemaal zin om te gaan snowboarden. Maar ja, voor sommige onder ons zal dat toch te pijnlijk zijn !

     

 

Arthur had het over zijn hobby ' goochelen'. Een minder gevaarlijke hobby !  Alhoewel je met dat goochelen nooit weet ! Als een volleerde goochelaar vertelde hij over zijn passie. Hij voerde zelf een goocheltruc uit. Daarna legde hij ons uitzonderlijk ( goochelaars doen dit anders nooit ) deze  truc uit. Wil je meer  trucs van Arthur zien dan moet je op 2 juni om 14 uur in het cultureel centrum van Zutendaal zijn. Daar gaat namelijk de allereerste goochelshow ' The Spirit of Magic ' door. Met optredens van verschillende goochelaars. Wij kregen al een voorproefje van Arthur. Proficiat Arthur.