Inloggen

4 en 9 mei 2018 : spreekbeurten 4B

Twee sportieve spreekbeurten. De spreekbeurt van Maarten ging over zijn voetbalidool Cristiano Ronaldo .Hij vertelde ons alles over de voetballoopbaan van CR7. We mochten ook kijken naar zijn mooiste doelpunt en zijn dansje wat hij erbij doet. Fijne spreekbeurt

Thijs had het over zijn lievelingssport volleybal. Hij vertelde over het onstaan , de regels, het speelveld enz. De nationale ploegen : de Red Dragons en de Yellow Tigers ( met onze Zutendaalse Freya Aelbrecht ) mochten natuurlijk niet ontbreken. Leuke spreekbeurt !

Saartje vertelde ons alles over haar hobby ' ballet ' . Saartje is dan ook lid van de balletschool Capriccio. Ze deed al mee aan verschillende optredens. Mooie spreekbeurt, Saartje.

Manou had  het over honden. Ze vertelde ons alles over haar lievelingsdieren. Fijne spreekbeurt, Manou.