1 april ’19 – aprilvissen en parkbezoek 3B

1 april, kikker in je bil 🙂 hahahahaha.
De kinderen hadden er zin in om de juf vandaag eens beet te nemen.  Louise begon met een water-spuitende ring.  Het gezicht van de juf was gedoopt voor de rest van de dag.  Dan hebben ze nog mijn stoel nat gemaakt.  Gelukkig ben ik er niet op gaan zitten.  Ik had hun grapje wel door.  Ze konden het niet verbergen dat er weer wat op komst was. En als laatste grapje hadden ze ook nog mijn muis van de pc afgeplakt zodat die niet meer reageerde op het scherm.  Wat vervelend toch 😉 

Namiddag zijn we met een nieuw thema begonnen voor W.O.  "het park".
We zijn dan eens gaan kennismaken met een park wat heel dicht bij de school ligt nl 'de Dorper Bemd'.  Hier moesten de leerlingen per 3 een vragenlijst oplossen.  De tijd was helaas redelijk kort maar we gaan zeker nog eens terug naar dit mooie park.