10/03/17 Leuke week.

Hallo !

Wat hebben we deze week een fijne week beleefd !

Eerst gingen we zwemmen.

Dan hadden de mensen van de bibliotheek leuke opdrachten voor ons opgesteld.Dit in het teken van de jeugdboekenmaand. Het ging over mannen en vrouwen , over de verschillen en/of gelijkenissen. Bij mensen maar ook bij dieren. Het was heel tof.

Dan was er nog bezoek op school. Hans en Mieke van Titatejater. Elke klas kreeg een workshop. Hier konden we ons fijn uitleven.

Tijdens de lessen van W.O. zijn we aan het leren over de windroos.  Zelf hebben we met figuurzaagjes onze windroosmannetjes mogen uitzagen.  Het lijkt misschien gemakkelijk maar dat was het zeker niet voor iedereen 🙂 . 

Volgende week begint ons project KLEUREN. Het zal een kleurrijke bedoening worden, denk ik zo. wink 

Je zal er nog meer van horen.