15 juni ’17 – Spelinstuif

Donderdag trokken we naar de sporthal waar we samen met andere kinderen van het eerste leerjaar leuke bewegingsopdrachten uitvoerden. Het was heel leuk en warm! Moe maar voldaan sloten we de dag af!

15 juni ’17 – Feest voor Lieze!

Vandaag mag Lieze 7 kaarsjes uitblazen! Proficiat! 

12 juni ’17 – Mathis is jarig!

Proficiat kerel met je 7de verjaardag!

6 juni ’17 – Kleuters in het 1ste leerjaar!

Op dinsdagnamiddag wisselden de leerlingen van het eerste en de kleuters weer van klas. Er werd gerekend in het eerste met blokjes en getalbeelden. De kinderen tekenden ook een vis die ze in het begin van het nieuwe schooljaar in hun nieuwe klas zullen tegenkomen. 

30 mei ’17 – Weer feest!

Vandaag vierden we Oona. Op 27 mei werd ze al 7 jaar! Proficiat meid!

29 mei ’17 – Talenteneilanden

Vandaag speelden we op de talenteneilanden. Ieder koos een eiland dat hem of haar het meeste aansprak: beweegeiland, fijneiland, beeldeiland, muziekeiland,…. Op elk eiland kunnen verschillende opdrachten gedaan worden. Kijk maar….

29 mei ’17 – Amber is jarig!

Vandaag vierden we feest in de klas. Amber werd op 26 mei 7 jaar! Proficiat!

23 mei ’17 – Kleuters op bezoek!

Voor de derde keer brachten de kleuters een bezoek aan het eerste leerjaar. We werkten de spiegels af en we oefenden de schrijfpatronen. Dit ging al prima! Het was weer een leuke namiddag! Op naar de volgende…..

14 mei ’17 – Moederdag!

9 mei ’17 – Overgang KO-LO

Dinsdag brachten de kleuters nog eens een bezoekje aan het eerste leerjaar. De juf vertelde een verhaal, de kleuters maakten kennis met Hup en we knutselden een spiegel. Kijk maar eens…..