Inloggen

september ’18 – naar school

We zijn weer goed van start gegaan .De kikkerklas bestaat uit 23 kleuters : 14 reuzen ( oudsten) en 9 kabouters ( jongsten).We kennen allemaal ons symbooltje en leerden dit ook tekenen.We weten nu dus overal ons plekje :op de gang en in de kring.

We leerden al verschillende versjes en liedjes o.a het versje van de dagen van de week.We knutselden leuke kikkers voor  onze verjaardag waarvoor we moesten schilderen ,prikken en handjes afdrukken.Het werd erg mooi.Wie jarig is krijgt een kikkerkroon en ook zijn kikker mee naar huis.

We deden ook spelletjes om ons samenhorigheidsgevoel te versterken en we leerden op verschillende manieren dag zeggen tegen elkaar.We leerden ook a.h.v een dobbelsteenspel het begrip evenveel en de reuzen maakten er een werkblaadje rond.

Ter herinnering: 25 september infoavond

Willen jullie ook je kleuter een pakje droge en natte doekjes mee naar school geven (voor vieze neusjes)

dankjewel