Titatejater

De kleuters mochten vorige week donderdag ook nog eens genieten van wat toneel, namelijk: TITATEJATER!
Ze moesten niet kijken, nee, ze mochten zelfs een hoofdrol spelen in het toneelstuk! 🙂 Dat maakte het extra leuk!
Elke kleuter kreeg een rol en ze moesten meedoen met het verhaaltje.

De koning Ebe en koningin Faith hadden een probleem. De koningin was altijd ongelukkig, ze huilde altijd en was nooit eens blij. De koning vond het tijd dat er iets aan gedaan moest worden. Alle andere kleuters mochten proberen de koningin op te vrolijken, maar niets bleek te helpen.

Totdat er ineens een muis tevoorschijn kwam! De koning schrok zo erg dat hij gillend achter een hoek ging zitten… dat vond de koningin zo grappig dat ze héél erg begon te lachen! Alle andere spelers waren blij dat het verhaal goed afliep.

Ze hebben er erg van genoten! Ze mochten toneelspelen, dansen en zingen!

Klik op de foto voor meerdere foto's te bekijken.