23 april ’18 – Ik ben speciaal

In de les "Spreken en luisteren" mocht iedereen zijn meegebrachte voeldoos bovenhalen. Hierin zat een voorwerp dat de eigenaar typeert. We verwisselden van plaats en dan mocht iedereen proberen te achterhalen wat er zich in de doos of zak van een ander bevond. De eigenaar verklaarde dan waarom hij/zij dit voorwerp gekozen had. Er zaten allerlei voorwerpen in : legoblokjes, een fluitje, een micro, stokken aan elkaar vastgebonden, paardenbrokken, een leesboek… Dries kreeg een beetje de kriebels bij het voelen in Willems doos… Verrassend, want er zaten levende mestkevers in. Willem weet dan ook veel over deze kriebelbeestjes. Dries en Daan zijn onze lego-experten, Milan is een huttenbouwer, Robin en Louis blinken uit in voetballen, Hanne is onze boekenwurm, Louise is onze zangeres, Lucas houdt van raceauto's, Shanaya houdt van pastagerechten, terwijl Elias en Emily echte paardenliefhebbers blijken te zijn.

Zo zie je maar : iedereen is speciaal !